sobota 1. září 2018

Kdo jsme



Jsme parta kamarádek, které se schází proto, aby společně strávily volný čas a zažily co nejvíce zajímavých věcí. Podnikáme výlety do přírody, ale není nám cizí ani kultura. Rády tvoříme, malujeme, hledáme způsoby, jak být prospěšné světu okolo nás, hrajeme nevšední hry a zažíváme napínavá dobrodružství. Ale to samozřejmě není z naší činnosti vše - to, co stihneme za celý rok, se totiž do několika vět nevejde.






V našem oddíle máme momentálně dvě družiny (Lišky a Volavky), které tvoří holky ve věku 8-15 let. Družina Ženy, která se skládá z holek ve věku 17-26 let, se stará o chod a fungování oddílu. Na tvorbě programu se ale podílíme všechny společně. Jednak proto, aby byl program co nejpestřejší, ale také proto, aby i ti nejmladší měli prostor pro vlastní nápady a jejich realizaci.




Scházíme se na Skautském středisku na Vsetíně, vždy od 16.30 do 18.00 (pro data konkrétních schůzek koukni do plánu akcí!). Kromě odpoledních schůzek jezdíme během roku na jednodenní i vícedenní výpravy a pořádáme i další akce, ať už oddílové (pečení cukroví, filmová přespávačka,...) nebo střediskové (střediskové výpravy, zahradní slavnost,...). Aktivně se účastníme také akcí, které skauti přímo nepořádají (např. Valašské záření, Den Země, Betlémské světlo, Květinový den, Ukliďme Česko,...). V červenci završujeme náš skautský rok letním táborem.

Žádné komentáře:

Okomentovat